Spanien

Martin Binzer Linds erfaring med rådgivning af danskere der vil købe eller sælge feriebolig i Spanien, strækker sig fra det indledende forklaring af hele købsprocessen.

Specialiseret i rådgivning om spanske retsforhold

Advokat Martin Binzer Lind er specialiseret i rådgivning om spanske retsforhold. Rådgivningen står på skuldrene af tidligere kollega Peter Thykiers 30-årige erfaring, og Martin Binzer Lind overtog for år tilbage, specialet efter kollegaens pensionering. Martin Binzer Linds erfaring med rådgivning af danskere der vil købe eller sælge feriebolig i Spanien, strækker sig fra det indledende forklaring af hele købsprocessen. Købsprocessen adskiller sig meget fra køb af bolig i Danmark og man risikerer ærgelser, hvis man ikke er klædt på fra start. læs om købsprocessen her.

Faste klienter

Advokaten rådgiver desuden danske virksomheder i køb og salg af virksomheder, oftest hoteller eller Bed and Breakfast i Spanien, samt om samarbejdskontrakter med spanske partnere.

Flere danske feriefonde er Martin Binzer Linds faste klienter. Advokaten rådgiver bl.a. en dansk feriefond i en sag hvor bystyret i Barcelona, fejlagtigt mener, at brugerne af fondens lejlighed, skal klassificeres som turister og ikke blot brugere af fondens lejlighed.

Danskere kan benytte ubeskattede pensionsopsparinger til køb af ejendom i Spanien. Læs om betingelserne her.

Martin Binzer Lind rådgiver den spanske og de latinamerikanske ambassader i København, og har Grupo Jorge SL, een af Spaniens største fødevarevirksomheder som fast klient.

Martin Binzer Lind taler spansk og har boet i Spanien og Mexico.